Aikuisten päiväleiri 7.8.

Leiri täynnä! Halutessasi voit ilmoittautua jonoon peruutuspaikoille hopotissa (tällöin saat ensimmäisenä tiedon vapautuneesta paikasta) tai Sallalle sähköpostilla. 

Lempeää läsnäoloa ja heppailua koko päivän mitalta ❤
Pehmeä sukellus hevosten maailmaan; tehdään hevosavusteisen mindfulnessin harjoituksia ja nautitaan hevosten seurasta niitä hoidellen.
Opitaan uusia juttuja hevosen käyttäytymisestä ja nautitaan tuhdit eväät nuotion äärellä. (metsäpalovaroituksen ollessa voimassa nautimme keittolounaan) Ratsastetaan lempeästi ja rauhallisesti omaa kehoa ja hevosta kuunnellen. Aikuisten päiväleirin kautta voit palata vanhan harrastuksen pariin, tai voit tulla tutustumaan hevosiin ihan ensimmäistä kertaa. Ratsastamme kentällä tasoryhmissä rauhalliseen tahtiin. Voit vain käväistä hevosen selässä tai olla menemättä selkään lainkaan; osallistut juuri sillä tavalla kun sinusta hyvältä tuntuu! Tämä päivä on sun, saat muodostaa siitä juuri sellaisen kuin tarvitset; aktiivista touhuamista tai rentoa oleilua. Tai jotain siltä väliltä.
Päiväleireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 8 hlöä. Päiväleirin hinta on 90 € / hlö. Hinta sisältää ohjelman, eväät, ALV 24 % sekä vakuutuksen.
Leirien hinta maksetaan varauksen yhteydessä joko laskulla (laskutuslisä 5 €) tai Hopotin kautta. Varausmaksun osuus hinnasta on 60 €, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot sekä mahdollisesti toimintaan vaikuttavat sairaudet tms. Leirit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään 4.
Woimahevosen taitotallin leirien ohjaajana toimii sosiaalipedagoginen hevostoiminta- ohjaaja, kuntoutuksen ohjaaja opiskelija Salla Forsman. Leireillämme pääasiassa on uusien asioiden oppiminen, onnistumisen kokemukset ja hauskanpito yhdessä eläinten kanssa!
Aiempaa kokemusta hevosista ei leireillä tarvita. Leireillä voit osallistua vain siihen, mikä itsestä tuntuu sopivalta ja turvalliselta. Toki rohkaisemme osallistujia kokeilemaan uusia juttuja, mutta esim. ratsastuspelko tai fyysinen este ratsastukselle ei ole syy jäädä pois leiriltä! Tallilta saat lainaksi ratsastuskypärän. Korolliset jalkineet on hyvä olla omasta takaa, meiltä löytyy muutamia saappaita lainaksi. Varustaudu lisäksi kelin mukaisella vaatetuksella (ulkoilemme koko päivän) sekä iloisella ja avoimella mielellä!
Voit varata oman paikkasi hopotista tai sähköpostilla salla@woimahevonen.fi. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista tai muista huomioonotettavista asioista varauksen yhteydessä. Ethän epäröi laittaa viestiä, jos sinulla on kysyttävää leirien sisällöstä tai vaikkapa siitä, voitko osallistua leirille. Parhaiten tavoitat yhteydenottolomakkeen kautta tai whatsapilla 0400-231407.
Tule kanssamme viettämään elämyksellistä kesäpäivää!