Erityislasten ratsastustunnit

Ratsastustunti erityistä tukea tarvitseville heppahulluille!

Tarjolla pe 11.10. klo 18-19, ke 16.10. klo 18-19, ti 22.10. klo 17.30-18.30.

Päivitämme näitä kalenteriin lisää, mikäli halukkaita ratsastajia löytyy!

Varustamme yhdessä hevosen (n. 30 min) ja ratsastamme n. 30 min. Tunnilla on max 2 hlöä, etenemme rauhallisesti ja opettelemme ratsastuksen saloja taluttajan avustamana. Edistyksen mukaan toki pääsee ratsastamaan itsenäisestikin, jos halua on.

Ratsastajan tulee pystyä istumaan itse tasapainossa hevosen selässä, muuten aiempaa kokemusta hevosista ei tarvita. Tälle tunnille voivat osallistua myös lapset, joille isot ryhmät eivät syystä tai toisesta ole vaihtoehto tai joita ratsastus kovasti kiinnostaisi, mutta rohkeutta tarvitaan vielä lisää. Diagnooseja emme siis tunneilla kysele, eikä ikä ole kynnyskysymys.

Näillä tunneilla kartutetaan onnistumisen kokemuksia, oivalletaan uutta ja nautitaan ihanista hepoista selästä käsin! Suosittelemme ratsastajille oman tapaturmavakuutuksen voimassa oloa, vaikka tallilta vakuutus löytyykin. (Esim. Suomen ratsastajainliiton seuran jäsenyys) Tunnit järjestetään, mikäli osallistujia on 2. Mikäli olet kiinnostunut tunneista, mutta aikataulut eivät teille sovi, voidaan tunteja sopia myös muille ajankohdille.

Varaa paikkasi hopotista!

Lämpimästi tervetuloa!