Heppailupäivä lapsille

Hei 8 – 11 -vuotias heppahullu! Oletko kiinnostunut hevosista, mutta rohkeus ei ihan vielä riitä ratsastustunneille isoon ryhmään? Haluaisitko ensin tutustua karvakorviin ja nähdä millaista arkea tallilla vietetään?

Tule mukaan Woimahevosen taitotallin heppailupäivään, jossa opettelemme rauhalliseen tahtiin hevosten hoitoa ja ystävystymme silkkiturpien kanssa!

Meillä ei suorittaminen ole oleellista, vaan nautiskelemme tallilla olemisesta ja hevosten seurasta! Harjoittelemme hevosen hoitoon liittyviä perusasioita pienessä ryhmässä turvallisen aikuisen ohjauksessa. Päivä ei sisällä ratsastusta ja aremmatkin osallistujat pääsevät varmasti osallistumaan päivän touhuihin.

Tapaamme tallilla klo 10. Luvassa mukavaa heppapuuhaa sekä välipala. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavalioista. Oman keppihevosen voi ottaa halutessaan mukaan tutustumaan tallin touhuihin. Varustauduthan lämpimin, säänmukaisin vaattein, jotka saavat päivän päätteeksi tuoksua hevoselta 🙂 Päivä päättyy klo 14, jolloin mukana on jotain kivaa kotiin viemistä ja paljon kerrottavaa kotiväelle! Päivän hinta on 40 €/ hlö, sis. ALV 24%, vakuutuksen ja välipalan.

Päivän ohjaajana toimii sosiaalipedagoginen hevostoimintaohjaaja, luonto-ohjaaja ja hevostoimija Salla Forsman.

Päivä toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään neljä.

Ilmoittautumiset sähköpostitse salla@woimahevonen.fi, saat paluupostissa laskun, joka tulee olla maksettu ennen päivän alkua.

Mahdolliset peruutukset viimeistään 24h ennen päivän alkua. Myöhäisemmissä peruutuksissa maksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lämpimästi tervetuloa heppailemaan kanssamme!