Hevostoimintaleirit kesällä 2019!

Yleisön pyynnöstä järjestämme kesällä päiväleirejä! Kurkkaa alta, millaisia leirejä on tarjolla. Mikäli koet, että valikoimasta puuttuu juuri sinulle sopiva leiri, ole yhteydessä, niin mietitään, voitaisiinko sellainen järjestää!

KEHITYSVAMMAISTEN NUORTEN HEVOSTOIMINTALEIRI ma 3.6.2019 klo 10-16

Kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten oma leiri, jossa hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin, askarrellaan omat onnenkengät, käydään eväsretkellä ja kärryajelulla!

KEHITYSVAMMAISTEN LASTEN HEVOSTOIMINTALEIRI ti 4.6. 2019– sisältö sama kuin edellä, suunnattu alle 15-vuotiaille.

HEVOSTOIMINTALEIRI ERITYISTÄ TUKEA TARVITSEVILLE NUORILLE ti 2.7.2019 klo 9-17

Päiväleiri on suunnattu hevosista ja eläimistä kiinnostuneille nuorille, joille isossa ryhmässä työskentely ei syystä tai toisesta tunnu mielekkäältä. Leirille voi tarvittaessa tai halutessaan osallistua oman avustajan kanssa. Päivän aikana hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin sekä tietysti halukkaat pääsevät ratsastamaan! Avustajana leirillä toimii sosionomi -opiskelija Esa Lehto.

LASTEN HEVOSTOIMINTALEIRI ma 15.7.2019 klo 9-17

Lasten oma leiri, jossa hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin, askarrellaan omat onnenkengät sekä tietysti ratsastetaan.

SEIKKAILULEIRI ti 16.7.2019 klo 9-17

Päiväleiri seikkailunjanoisille, hevosista ja muista eläimistä kiinnostuneille lapsille! Tehdään yhdessä seikkailuretki, jonka tiimellyksessä kokeillaan mm. jousiammuntaa ja ratkotaan visaisia tehtäviä, hoidetaan heppoja ja muita eläimiä ja käydään eväsretkellä. Päivän päätteeksi kaikki pääsevät kokemaan hauskan seikkailuratsastuksen!

***

Päiväleireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 6 hlöä. Päiväleirin hinta on 80 €. Hinta sisältää ohjelman, askartelutarvikkeet, eväsretken eväät, ALV 24 % sekä vakuutuksen. Päiväleirin hinta maksetaan varauksen yhteydessä (laskutus, laskutuslisä 5 € tai Hopotin kautta). Varausmaksun osuus hinnasta on 50 €, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot sekä mahdollisesti toimintaan vaikuttavat sairaudet tms. Leirit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Woimahevosen taitotallin leiriohjaajana toimii sosiaalipedagoginen hevostoiminta- ohjaaja, kuntoutuksen ohjaaja opiskelija Salla Forsman. Avustajina toimivat koulutetut aikuiset. Leireillämme pääasiassa on uusien asioiden oppiminen, onnistumisen kokemukset ja hauskanpito yhdessä!

Aiempaa kokemusta hevosista ei leireillä välttämättä tarvita ja leireillä on lupa osallistua vain siihen, mikä itsestä tuntuu sopivalta ja turvalliselta. Toki rohkaisemme osallistujia kokeilemaan uusia juttuja, mutta esim. ratsastuspelko tai fyysinen este ratsastukselle ei ole syy jäädä pois leiriltä!

Ethän epäröi laittaa viestiä, jos sinulla on kysyttävää leirien sisällöstä tai vaikkapa siitä, voitko osallistua tietylle leirille. Parhaiten tavoitat sähköpostilla salla@woimahevonen.fi tai watsapilla 0400-231407.

Voit varata oman paikkasi Hopotin kautta tai laittamalla sähköpostia.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!