Hevosystävälliset istuntatunnit

Meiltä on kovasti kyselty hevosystävällisiä, mutta tehokkaita ja istuntaan painottuneita ratsastustunteja. Saamanne pitää, sillä 3.6.2019 alkavat hevosystävälliset ratsastustunnit fysioterapeutti/ eläinfysioterapeutti, ratsastusvalmentaja Hanna-Leena Tammelinin opetuksessa! Opetushevosina toimivat Woimahevosen taitotallin luottoratsut. Tarjolla on paritunteja 40 €/ hlö sekä tehokkaita yksityistunteja 80 € /hlö. Istuntatunnin kesto on 60 min. Tunnit soveltuvat erityisesti sinulle, jos haluat keskittyä rauhassa oman istunnan kehittämiseen ja edetä rauhalliseen tahtiin omia ja hevosen tuntemuksia kuulostellen. Ratsastustasollasi ei ole väliä, tunnit sopivat vasta-alkajista kokeneisiin ratsastajiin!

Hanna-Leenan yritys Porin fysiocenter tarjoaa fysioterapiapalveluja niin ihmisille kuin eläimillekin. Hanna-Leena on valmistunut fysioterapeutiksi v. 2005 ja erikoistunut eläinfysioterapiaan v. 2007. Lisäksi Hanna-Leena on Suomen ratsastajainliiton I- tason valmentaja. Hanna-Leenan kanssa pääset siis oivaltamaan oman istuntasi ja kehonkäyttösi hienouksia pintaa syvemmältä!

Istuntatunneilla voit vallan hyvin palata vanhan harrastuksen pariin tai jopa aloittaa uuden harrastuksen näiltä tunneilta, syventää osaamistasi tavallisten ratsastustuntien lisäksi tai tulla hiomaan istuntaasi vieläkin paremmaksi. Paritunneille voivat osallistua alkeis- perustason ratsastajat, kokeneemmille ratsastajille suosittelemme yksityistunteja. Yksityistunnit kuitenkin soveltuvat kaiken tasoisille ratsastajille! Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin omaan istuntaan ja kehonkäyttöön syventyen. Tunneilla etsitään positiivista fiilistä sekä ratsastajalle että hevoselle!

Varaa omasi hopoti.comista! Jos tunnit kiinnostavat, mutta valmiit ajat eivät sovi, niin olethan rohkeasti yhteydessä, etsitään sinulle sopiva aika! Tiedustelut tunneista Sallalta joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla salla@woimahevonen.fi.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan lisää kanssamme!

Kategoria: