Hiihtoloman päiväleirit

Järjestämme hiihtolomalla kaksi päiväleiriä, lasten leirin sekä lapsi & aikuinen -leirin. Kivaa talvista puuhaa eläinten kanssa ulkoillen koronarajoitukset huomioiden. Tervetuloa mukaan!

 

Hiihtoloman päiväleiri 6-12 -vuotiaille lapsille lauantaina 27.2.2021

Aloitamme ohjelman tallilla klo 10 ja päätämme leiripäivän klo 17.

Hoidetaan hevosia, pupuja ja kissoja, käydään rekiajelulla ja syödään lounas nuotiolla sekä tietenkin ratsastetaan. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita, mutta ei haittaa vaikka olisit jo jonkin verran ratsastanut. Kokeillaan ratsain mm. rentoutumis- ja rauhoittumisharjoituksia. Leirillä emme kilpaile lainkaan ja rohkaisemme arempia kokeilemaan uusia jutuja, omat rajat huomioiden. Keskitymme nauttimaan eläinystävien seurasta niin, että kaikilla osapuolilla on mukavaa!

 

Hiihtoloman päiväleiri lapsi & aikuinen su 28.2. klo 10-17 

Aloitamme ohjelman tallilla klo 10 ja päätämme leiripäivän klo 17.

Talvinen päiväleiri lapsille yhdessä oman aikuien kanssa!

Leppoisaa yhdessä oloa oman aikuisen kanssa heppailun parissa! Leirille voit osallistua kummin, vanhemman, täysi-ikäisen sisaruksen tai vaikka tukihenkilön kanssa.

Opimme yhdessä hoitamaan hevosia, tutustumme tallin töihin sekä tietysti ratsastetaan. Nautiskellaan heppaystävien seurassa talvisista tallipuuhista ja kokeillaan lumitilanteen salliessa rekiajoa! Nautitaan lounas nuotion äärellä. Leirin ohjelma sopii myös erityisen tuen tarpeessa oleville ja ohjelmaan voitte osallistua oman fiiliksen mukaan; aktiivisesti toimien tai mukana menoa seuraillen.

Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita, mutta ei haittaa vaikka olisit jo jonkin verran ratsastanut. Kokeillaan ratsain mm. rentoutumis- ja rauhoittumisharjoituksia.

**

Leirille voit osallistua matalalla kynnyksellä juuri sellaisena kuin olet. Kiinnostus hevosiin (tai eläimiin yleensä) riittää! Ohjelmaan osallistua atiivisesti osallituen tai sivusta seuraten. Rohkaisemme kokeilemaan uusia juttuja ja aivan varmasti matkaan tarttuu onnistumisen kokemuksia! Leirit soveltuvat hyvin esimerkiksi hevosharrastukseen tutustumiseen ennen varsinaisille ratsastustunneille menoa. Aikuisten ei myöskään tarvitse potea suorituspaineita; ratsastelemme leppoisasti kentällä ja keskitymme nauttimaan ratsastamisesta! Silti varoituksen sana: hevoskärpänen saattaa puraista oikein toden teolla… 😉

Leirille otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 8 leiriläistä. Leiri toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4. Huolehdimme turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta ja toimimme pääsääntöisesti ulkona.

Leirin hinta on 85 €/ hlö. Hinta sisältää ohjelman, nuotiolounaan ja pienen välipalan, kypärälainan, vakuutuksen sekä ALV 24%. Suosittelemme kaikille leiriläisille omaa voimassaolevaa tapaturmavakuutusta.

Voit varata oman paikkasi hopotista tai sähköpostilla Sallalta. Varaus vahvistuu maksettuasi leirin (hopotin kautta valitsemallasi maksutavalla tai laskulla, laskutuslisä 5 €).

**

Leirit kiinnostavat, mutta päivämäärä ei ollut sopiva? Kurkkaa kesän päiväleirit täältä!