Kesällä heppailemaan

Kesäkuu kolkuttelee jo ovella ja mikäs sen parempaa aikaa heppailulle, kuin suloinen kesä!

Tallilla on kaikenlaista säpinää kesällä leirien lisäksi. Hauskimpana uutena juttuna lähdemme Onnin kanssa Yyteri campingille kesätöihin! Tapaat meidät leirintäalueen sisäpuolella, säävarauksella. Ajankohdat tarkentuvat lähemmin ja infoamme niistä tarkemmin.

Ratsastamaan meillä pääsee koko kesän läpi. Katri on puikoissa maanantaisin ja tiistaisin, varattavissa on sekä yksityistunteja että ryhmätunteja. Katrin puomitunnit ovat olleet supertykättyjä ja soveltuvat perustasoisille ratsastajille. Puomitunneilla kehität varmasti istuntaasi ja tasapainoasi, lähde rohkeasti kokeilemaan! Myös tällä tunnilla on tietenkin lupa sanoa, jos jännitys kasvaa liian suureksi. Suorituspaineita ei siis ole! Käy testaamassa myös ihana ratsastus & rentoutus -tunti!

Sallan ohjaukseen pääset keskiviikkoisin ja perjantaisin, joko yksäreillä tai kaksareilla. Tehdään hommia tason ja mielialan mukaan; joskus ihan vaan fiilistellään ja toisinaan sitten taas vaikeampia tehtäviä tehden. Opitaan ja oivalletaan yhdessä! Kaksarit passaa oikein hyvin äiti-tytär- hetkeen lomailun ohessa tai jos haluat itse käydä kävelylenkillä ja tuoda lapset puuhaamaan jotain mukavaa valvotusti..

8.-24.7. Salla lomailee ja Katri on puikoissa maanantain sekä tiistain.

Kesän ajan varaukset voit sujuvasti tehdä hopoti.comista. Jos haluat käyttää liikuntaetuja kesällä, voit maksaa etänä ja teemme sinulle tallikortin, millä pystyt varaamaan haluamasi ajan. Näin vältymme päällekkäisiltä varauksilta ja viestien vastausviiveeltä.

Oot lämpimästi tervetullut meille hevosten pariin. Mitään ei tarvi tietää tai osata etukäteen, me ollaan täällä sua varten! Opastamme kädestä pitäen varustelut ja hevosen selkään nouset turvallisesti rampilta. Eikä haittaa yhtään, jos jännittää. Harjoitellaan rentoutumaan hevosten seurassa ja opetellaan yhdessä turvalliset tavat toimia isojen ystäviemme kanssa.

Tavataan tallilla! (Tai Yyterissä!)