Kesän heppailuja päivitetty hopotiin!

Ikuisuudelta tuntuneen talven ja kevään jälkeen kesä tuntuu upealta! Koronarajoitusten purkautuessa vähitellen olemme päivittäneet hopotin kalenteria ja sieltä löytyykin nyt mukavasti heppaohjelmaa, käy kurkkaamassa täältä. Vaikka iloitsemmekin rajoitusten vähentymisestä, muistamme kuitenkin pitää huolen sekä omasta että muiden terveydentilasta ja pesemme käsiä sekä varusteita ahkerasti!

Muistathan, että kalenteriin merkittyjen mahdollisuuksien lisäksi voit varata meiltä myös heppahetken vaikkapa oman perheen kesken tai ratsastusajan kaverin kanssa.

Voitte napata mukaan omat eväät ja nautiskella ne tallilla heppailun päätteeksi. Heppahetki voi pitää sisällään talutusratsastuskokeilun ja hevosten hoitoa tai kärryajelun (hevonen tietysti varustellaan yhdessä). Heppahetki voi olla myös yksityinen ratsastustunti tai hetki läsnäoloharjoituksille, sinä päätät! Heppahetken hinta on 65 € (Kesto n. 45-60 min + hepan varustelu) tai pidempi sessio 130 € (2 h, jos haluatte esimerkiksi kärrytellä pidemmän retken).

Kaverin kanssa ratsastusaika (tunnilla 2 hlöä) hintaan 40 € / hlö, ratsastusaika n. 60 min + heppojen varustelut ennen ja jälkeen.

Jos haluat valita valmiista ohjelmista, löytyy hopotista ainakin seuraavat:

  • Aikuisten heppafiilistelytunnit – lempeä lähestyminen ratsastukseen! Aiempaa hevoskokemusta et välttämättä tarvitse. Tunneilla koronarajoitustenkin vuoksi 2 ratsukkoa, hinta 40 € / hlö. Lue lisää täältä tai hopotista. 
  • Lempeä ratsastusmeditaatio – tule hetkeksi hevosen kannattelemaksi. Hinta 35 € / hlö. Ajankohdat 18.6., 16.7. sekä 9.8. Tarkemmat tiedot täältä tai hopotista. 
  • HeLMi- hetki – lempeää läsnäoloa ja meditaatioharjoituksia hevosavusteisesti. Harjoituksia tehdään hevosten kanssa maasta käsin sekä talliympäristössä. Hinta 35 € / hlö. Ajankohdat 18.7. ja 2.8. Tarkemmat tiedot täältä tai hopotista. 
  • Päiväleirit sekä lapsille että aikuisille löydät täältä.

Puuttuuko jotain? Haluaisitko ihan ehdottomasti tulla heppailemaan ystäväporukalla tai perheen kesken tai suunnittelet vielä polttariohjelmaa? TYHY- päivä suunnitteilla? Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin suunnitellaan juuri teille sopiva heppaohjelma!

 

Kategoria: