Kevään kursseja

Hevoskärpänen alkaa heräillä monella pitkän talven jälkeen ensimmäisiin auringon lämmittäviin säteisiin. Nyppää itsesi irti arjesta hetkeksi hevosten pariin, esimerkiksi Kevätillan kuiskauksen tai aikuisten kurssipäivän muodossa.

Leiripäivä aikuisille helatorstaina 9.5. Kehotietoinen ratsastus -teemalla klo 10-17

Onko sinulla joku ratsastuksellinen haaste mihin haluaisit ihan rauhassa keskittyä? Harjoitusravissa istuminen on hankalaa, laukannosto jännittää? Ihmetellään ja oivalletaan istunnan merkityksestä ja omasta kehosta suhteessa hevosen kehoon. Painotamme opetuksessa istuntaa, kevyttä ja hevoselle selkeää apujen käyttöä sekä vuorovaikutusta hevosen kanssa. Myös oman mielentilan kanssa työskennellään.

Mukaan voit tulla, kun hallitset hevosen itsenäisesti käynnissä ja harjoittelet jo ravaamista. Toki voit olla jo kokeneempikin ratsastaja. Ratsastamme tasoryhmissä, jokainen tekee tehtäviä omalla tasollaan.

Päivän aikana ratsastetaan kahteen otteeseen. Välillä lounastetaan ja tietysti nautitaan heppojen seurasta kiireettömässä ilmapiirissä. Maasta käsin voidaan tutkailla tauon aikana ratsastuksessa nousseita haasteita tai miettiä hevosen maasta käsittelyä porukan mielenkiinnon mukaan.

Varaudu kelin mukaisin varustein, sillä olemme käytännössä koko päivän ulkosalla. Ratsastukset ulkokentällä.

Leiripäivän hinta on 105 €/ hlö. Huomioithan, että leirille ilmoittautuminen on sitova. Leiri toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4. Ilmoitathan mahdolliset allergiat.

Kevätillan kuiskaus on n. 3h pituinen irtiotto suoritusvapaalle vyöhykkeelle. Aloitamme shaktajoogalla, jonka jälkeen siirrymme hevosavusteisen mindfulnessin pariin. Kiirettä emme pidä, esiin nousseille ajatuksille ja tunteille on tilaa ja aikaa.

Tule kanssamme kesyttämään korvien välissä laukkaavaa villihevoslaumaa shaktajoogan ja hevosavusteisen mindfulnessin keinoin, rentoutumaan ja nauttimaan maalaismaisemista! Hevosista tai shaktajoogasta ei tarvitse olla kokemusta. Harjoitukset tehdään aina itseä kuunnellen ja kunnioittaen.

pe 19.4. klo 17-20 ja pe 17.5. klo 17-20. Hinta 75€/ hlö.

Kevätillan kuiskaus järjestyy myös tyhy-ohjelmaksi. Omalle ryhmälle myös ratsastusmeditaatio tai hevosavusteinen mindfulness-hetki, kysäise lisää Sallalta yhteydenottolomakkeella. 

Viikkotunnit

Kehotietoisen ratsastuksen tunneilla harjoittelemme jo kaikkia askellajeja. Painotamme tunneilla istunnan merkitystä ja pyritään hienovaraiseen vuorovaikutukseen hevosen kanssa. Tunnilla perustasosta kokeneisiin ratsastajiin.

Ratsastus & Rentoutus – tunnilla ratsastamme rauhalliseen tahtiin. Rentoutusharjoituksella päästään oikeaan mielentilaan ja harjoitellaan toki ratsastuksen perusteita. Tehtävät tason mukaan.

Kiinnostaisiko hypätä mukaan, vasta-alkaja? Laita viestiä, kokoamme aloittelevien aikuisten ryhmää!

Varaa paikkasi Hopotista tai laita viestiä Sallalle yhteydenottolomakkeen kautta.