LEIRIKESÄ 2020

Woimahevosen taitotallin päiväleireistä löytyy tänä kesänä omat leirit niin lapsille kuin aikuisillekin! Kurkkaa myös heinäkuun ihana talliretriitti! Toiveitanne olemme kuunnelleet ja toteuttaneet mahdollisuuksien mukaan. Mikäli jotain jäi puuttumaan tai haluat järjestää päiväleirin ihan omalle porukalle (vaikkapa yhdistykselle), ole yhteydessä niin suunnitellaan <3

Tässäpä siis kesän 2020 tarjontamme:

HeLMi- ohjaajien kesäpäivä la 11.7. klo 12-18

Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan muita HeLMi®-ohjaajia ja kertaamaan ohjaajakurssilla opittuja asioita!

Ohjataan ja ollaan ohjattavana, vaihdetaan kuulumisia ja uusia ideoita. Voimaannutaan ja inspiroidutaan, sekä ennen kaikkea nautitaan hyvästä seurasta ja ihanista HeLMi®- harjoituksista! Päivän ohjaajana toimii Teea Ekola. Päivän hinta on 80 € omin eväin. Mikäli haluat osallistua ohjaajapäivän lisäksi sunnuntain talliretriittiin, on yhteishinta 150 €.

Talliretriitti su 12.7. klo 12-18

Olet lämpimästi tervetullut hiljentymään kanssamme rauhoittavaan talliympäristöön. Päivää vietämme hiljaisuuden vallitessa, nautimme ohjatuista harjoituksista ja ruokailemme yhdessä (ota omat eväät mukaan). Aiempaa hevoskokemusta et tarvitse. Ohjaajana Hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi®- menetelmän äiti, ihana Teea Ekola.

Kehitysvammaisten päiväleiri ke 15.7. klo 10-16

Kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten oma leiri, jossa hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin, askarrellaan sekä käydään eväsretkellä ja kärryajelulla! Päiväleirille voivat osallistua ryhmässä pärjäävät kehitysvammaiset. Avustaja mukaan veloituksetta.

Erityistä tukea tarvitsevien lasten leiri to 16.7. klo 10-16

Päiväleiri on suunnattu hevosista ja eläimistä kiinnostuneille lapsille, joille isossa ryhmässä työskentely ei syystä tai toisesta tunnu mielekkäältä. Leirille voi tarvittaessa tai halutessaan osallistua oman avustajan kanssa. Päivän aikana hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin sekä tietysti halukkaat pääsevät ratsastamaan!

Lapsi & aikuinen päiväleiri ma 20.7. klo 10-18

Leppoisaa yhdessä oloa oman aikuisen kanssa heppailun parissa! Leirille voit osallistua kummin, vanhemman, täysi-ikäisen sisaruksen tai vaikka tukihenkilön kanssa. Opimme yhdessä hoitamaan hevosia, tutustumme tallin töihin, askarrellaan sekä tietysti ratsastetaan.

Lasten leiri (n. 6-12 v.) ti 21.7. klo 10-18

Lasten oma leiri, jossa hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin, askarrellaan omat onnenkengät sekä tietysti ratsastetaan.

Aikuisten päiväleiri la 1.8. klo 10-18

Lempeää läsnäoloa ja heppailua koko päivän mitalta <3 Pehmeä sukellus hevosten maailmaan; tehdään hevosavusteisen mindfulnessin harjoituksia ja nautitaan hevosten seurasta niitä hoidellen. Opitaan uusia juttuja hevosen käyttäytymisestä ja nautitaan eväät nuotion äärellä. Ratsastetaan lempeästi ja rauhallisesti omaa kehoa ja hevosta kuunnellen. Aikuisten päiväleirin kautta voit palata vanhan harrastuksen pariin, ti voit tulla tutustumaan hevosiin ihan ensimmäistä kertaa. Ratsastamme kentällä tasoryhmissä rauhalliseen tahtiin.

***

Päiväleireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 8 hlöä. Päiväleirin hinta on 80 €. Hinta sisältää ohjelman, askartelutarvikkeet, eväsretken eväät, ALV 24 % sekä vakuutuksen. Talliretriitti ja HeLMi®- ohjaajien kesäpäivä omin eväin. Päiväleirin hinta maksetaan varauksen yhteydessä joko laskulla (laskutuslisä 5 €) tai Hopotin kautta. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 €, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot sekä mahdollisesti toimintaan vaikuttavat sairaudet tms. Leirit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään 4.

Woimahevosen taitotallin leirien ohjaajana toimii sosiaalipedagoginen hevostoiminta- ohjaaja, kuntoutuksen ohjaaja opiskelija Salla Forsman. Leireillämme pääasiassa on uusien asioiden oppiminen, onnistumisen kokemukset ja hauskanpito yhdessä!

Aiempaa kokemusta hevosista ei leireillä tarvita. Leireillä on lupa osallistua vain siihen, mikä itsestä tuntuu sopivalta ja turvalliselta. Toki rohkaisemme osallistujia kokeilemaan uusia juttuja, mutta esim. ratsastuspelko tai fyysinen este ratsastukselle ei ole syy jäädä pois leiriltä! Tallilta saat lainaksi ratsastuskypärän. Korolliset jalkineet on hyvä olla omasta takaa, meiltä löytyy muutamia saappaita lainaksi. Varustaudu lisäksi kelin mukaisella vaatetuksella (ulkoilemme koko päivän) sekä iloisella ja avoimella mielellä!

Voit varata oman paikkasi hopotista tai yhteydenottolomakkeella. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista tai huomioonotettavista asioista varauksen yhteydessä.

Ethän epäröi laittaa viestiä, jos sinulla on kysyttävää leirien sisällöstä tai vaikkapa siitä, voitko osallistua tietylle leirille. Parhaiten tavoitat yhteydenottolomakkeen kautta tai whatsapilla 0400-231407.

Tule kanssamme viettämään elämyksellistä kesäpäivää! <3