Lisää heppailua elämään syksyllä?

Vakkaripaikat ratsastustunneillemme varataan nyt! 

Vakkarituntilaisena sinulle varataan oma tuntiaika (kerran viikossa tai kaksi kertaa kuussa) ja tunnit laskutetaan etukäteen. Vakkarihinnat toistaiseksi 40 €/ hlö pienryhmässä (2-3 ratsukkoa) ja 65€ yksäritunnilla.

Vakkaritunneillamme käytössä rästituntisysteemi, eli peruuntuneet tunnit ratsastetaan rästitunneilla kauden aikana. Vakkarikausi starttaa 8.8. ja jatkuu 17.12. saakka. Vakkareille koitamme järjestää pientä extraa, kuten joulutapahtumaa ja mahdollisuutta tutustua heppojen hoitoon paremmin. Pikkukisojakin on toivottu, koitetaan sellaisetkin syksyn tullen järjestää 🥰 Muutamia uusiakin juttuja mielenpäällä vain vakkareille, niistä lisää myöhemmin! Oot tervetullut meille harrastamaan hyvällä fiiliksellä, rennosti ilman suorituspaineita! Vakkaripaikan voit irtisanoa kuukauden etukäteen (käytännössä ennen kuin olet saanut seuraavan kuukauden laskun). Paikkoja täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä. Vakkaripäivinä näillä näkymin ainakin maanantai Katrin ohjauksessa sekä lauantai Sallan ohjaamana.

Voit ilmaista kiinnostukseksi vakkaripaikkaan Sallalle joko sähköpostilla tai muulla viestillä, tämä ei vielä sido sinua mihinkään. Suunnitellaan lukkaria ja koitetaan löytää kaikille oman tasoinen ja samanhenkinen pienryhmä tai yksäriaika. Lukkari rakentuu heinäkuun aikana. Irtotunteja sekä tallikortteja on tietenkin edelleen ostettavissa hopotista normaaliin tapaan!

 

Kategoria: