Loppuvuoden hevosohjelmat

Loppuvuoden hevosohjelmat ovat nyt varattavissa Hopotista.  Jos et löydä valmiista ryhmästä sopivaa ajankohtaa, voit varata oman heppailun vaikka yhteydenottolomakkeen kautta.

Hevosohjelmiimme voit ostaa myös lahjakortin pukinkonttiin kääräistäväksi. Lahjakortille voit varata paikan valmiista ryhmästä tai avoimen yksäritunnin, jolle sovimme ajankohdan yhdessä lahjansaajan kanssa. Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.

Ratsastusmeditaatio

26.11. klo 14.30-16, 17.12. klo 12-13.30 ja 31.12. klo 11-12.30.

Teemme yhdessä hevosten kanssa läsnäoloharjoituksia ja pääsemme hevosen kannattelemaksi ratsastusmeditaatioon. Rauhallisten mindfulness- harjoitusten ajatuksena on kääntää huomiotasi omaan kehoosi ja pysähtyä tarkkailemaan tätä hetkeä. Anna hetki aikaa itsellesi, tule rauhoittumaan ja rentoutumaan hevosten pariin. Sopii myös kokeiltavaksi sinulle, joka et ole löytänyt joogasta tai mindfulnessista omaa juttuasi – hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan ja hevosen läsnäolo jo itsessään on usein rauhoittava kokemus. Sinun ei tarvitse olla kokenut ratsastaja osallistuaksesi meditaatioon. Tarvittaessa varaamme sinulle avustajan ratsastusosuuden ajaksi.

Meditaation hinta on 60€.

Ota mukaan avoin mieli ja tule rohkeasti kokeilemaan hevosavusteista mindfulnessia! Meditaatio toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 2.

Hevonen ystäväksi – aikuisten hevosharrastetunnit 

Sunnuntaisin 26.11. klo 12-14, 3.12. klo 10-12 ja 10.12. klo 12-14.

Paljon toivottu aikuisten hevonen ystäväksi- kurssi sai jatkoa irtotuntien muodossa sunnuntaisin. Heppailemme ryhmässä rennolla mielellä hevosystäviimme rauhallisesti tutustuen. Pääsääntöisesti näillä tunneilla harrastamme hevosten kanssa maasta käsin. Tunnin hinta irtotuntina 55 €, neljän kerran kurssina 200 €.

Rauhallinen joulumaasto

ke 27.12. klo 12-14

pe 29.12. klo 11-13 ja 14-16

Rauhallinen maastoratsastus talvisiin maalaismaisemiin. Ratsukoita ryhmässä kaksi. Molemmilla ratsastajilla avustaja mukana. Varmojen ja rauhallisten hevosten selässä saat siis keskittyä nautiskeluun! Rauhallinen käyntimaasto sopii myös kokemattomille ratsastajille (aikuiset), eikä jännittäminenkään ole este lähteä mukaan. Maastoilu soveltuu myös lapsille, joilla on jo hiukan ratsastuskokemusta ja isot hevoset eivät tunnu liian jännittäviltä. Aloitamme hevosten varustelulla, ratsastuksen osuus n. 1,5 h. Maastoilun hinta on 65 €/ hlö. Jos porukassa kokeneempi ratsastaja, voidaan matkaan lähteä myös kolmen ratsun voimin.

Tapaninpäivän ajelut

ti 26.12. klo 10-12 ja 13-15

Perinteikäs, tunnelmallinen Tapaninpäivän ajelu, kelin mukaan joko vankkurin kyydissä tai kirkkoreellä. Vietetään kiva parituntinen ulkoillen ja jouluähkyä taltuttaen: Harjaillaan ja varustellaan yhdessä Onni-poni ja käydään ajelulla. Ohjaksiin pääset myös halutessasi itse! Ajelun jälkeen riisutaan valjaat ja Onni saa asiaan kuuluvat herkut. Ohjelma sopii kaikenikäisille, myös ihan pienille lapsille ja erityisryhmille. Kyytiin mahtuu kerrallaan 3-5 henkilöä, ohjelman max. hlömäärä on 10 henkilöä. Ajelun hinta on 140 €/ porukka. Pakkaa glögit ja piparkakut mukaan evääksi ja tule nauttimaan Tapsanajon tunnelmasta!