Woimahevonen taitotalli | Sosiaalipedagoginen hevostoiminta, Mindfulness, hevostalli | Söörmarkku, Pori

Hevosavusteinen mindfulness HeLMi ®

Stressiä? Koko ajan kauhea kiire? Suorittamista ja hurjaa juoksua paikasta toiseen? Pään sisällä villihevoslauma ei tahdo hidastaa vielä illallakaan?

Tule kanssamme hengähtämään hetkeksi hevosavusteinen mindfulnessin, HeLMi ® - hetken pariin. Tutustumme lempeästi tietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon hevosten johdattelemana.

Woimahevosen taitotalli | Sosiaalipedagoginen hevostoiminta, mindfulness, itsehoitotalli | Söörmarkku, Pori

Tule sellaisena kuin olet

Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, et tarvitse aiempaa hevoskokemusta tai kestävyysurheilijan kuntoa. Rauhoitutaan hetkeksi kuulostelemaan ja fiilistelemään omassa kehossa. Hevoset ovat läsnäolon mestareita ja siksi niin erinomaisia meille tuota vaikeaa taitoa opettamaan. Uskallatko sinä kokeilla, miltä maailma näyttää kaikilla aisteilla koettuna yhdessä hevosen kanssa, tässä ja nyt?

HeLMi ®-hetki

HeLMi ®- hetki soveltuu kaikille, myös heille, jotka eivät ole aiemmin tutustuneet hevosiin. Teemme rauhalliseen tahtiin erilaisia harjoituksia hevosten avustamina sekä ilman hevosia. Harjoitukset auttavat sinua suuntaamaan mieltäsi kohti omaa kehoasi ja tätä hetkeä. Varusteiksesi riittävät sääolosuhteiden mukaiset vaatteet ja sellaiset kengät, jotka kestävät likaa ja kastumista (esimerkiksi kumisaappaat). Huonolla säällä mindfulness- harjoitukset voidaan tehdä sisällä tallissa.

HeLMi ®- hetki soveltuu myös lahjaksi synttärisankarille, rauhalliseksi polttariohjelmaksi tai ennen kaikkea, voit omistaa juuri tämän hetken ihan kokonaan itsellesi! Voit tilata myös oman
HeLMi ®-hetken omalle porukallesi, järjestämme hetken vähintään neljän hengen ryhmälle.

HeLMi ®-hetki 90 min, ryhmäkoko 4-8 hlöä, hinta 30 € / hlö sis. ALV 24 % sekä vakuutuksen.

*