Omat hevostoimintapäivät ryhmille

Ihana ulkoilupäivä hevosten parissa keskellä kaunista maaseutua, mukavaa tekemistä, uuden oppimista ja tietysti evästauko. Tätä kaikkea pitävät sisällään hevostoimintapäivämme erilaisille ryhmille!

Päivän sisältö suunnitellaan ryhmänne toimintakyvyn mukaan ja se voi pitää sisällään mm. hevosten ja kanien hoitamista, kärryajelua, heppa-aiheista askartelua.. Evästauko ilmaan muuta pidetään, sillä ruoka maistuu ulkona niin paljon paremmalta! Kelin niin salliessa (metsäpalovaroitus) viritellään nuotio tallin läheisyydessä sijaitsevalle nuotiopaikalle ja ajellaan paikan päälle vähän paremmalla kyydillä – Onni-ponin vetämillä vankkureilla!

Elämyksellisestä päivästä riittää muisteltavaa vielä ensi talveksikin! Suosittelemme hevostoimintapäivää esimerkiksi erilaisten asuinyksiköiden virkistys- ja ulkoilupäiväksi.

Hevostoimintapäivän sisältöä voimme pohtia yhdessä teidän porukallenne sopivaksi. Päivän kesto on 2-3 h, hinta alkaen 25 €/ hlö (omin eväin) tai 30 € (eväät talon puolesta), mikäli ryhmässä 10 hlöä.

Lisätiedot ja varaukset Sallalta yhteydenottolomakkeella.