Pääsiäisen ratsastusmeditaatiot

Lempeä hengähdyshetki hevosen kannattelemana – tule kokeilemaan ratsastusmeditaatiota!

Ratsastusmeditaatio tarjolla pääsiäisenä

pe 10.4. klo 10-11.30

ma 13.4. klo 10-11.30

Tehdään yhdessä hevosten kanssa läsnäoloharjoitusia ja päästään hevosen kannattelemaksi ratsastusmeditaatioon. Teemme rauhallisia mindfulness- harjoituksia, joissa ajatuksena on kääntää huomiotasi omaan kehoosi ja pysähtyä tarkkailemaan tätä hetkeä. Anna hetki aikaa itsellesi, tule rauhoittumaan ja rentoutumaan hevosten pariin. Sopii myös kokeiltavaksi sinulle, joka et ole löytänyt joogasta tai mindfulnessista omaa juttuasi – hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan ja hevosen läsnäolo jo itsessään on usein rauhoittava kokemus.

Liikumme ulkosalla rauhalliseen tahtiin, joten keliin sopiva, lämmin varustus on tarpeen. Tallilta saat lainaan ratsastuskypärän. Teemme harjoituksia n. 90 minuuttia. Hinta 35 € / hlö, sis. vakuutuksen.

Ota mukaan avoin mieli ja tule rohkeasti kokeilemaan hevosavusteista mindfulnessia! Aiempaa hevoskokemusta et välttämättä tarvitse. Meditaation ohjaa hevosavusteisen mindfulnessin HeLMi® – ohjaaja Salla Forsman.

Toteutamme ratsastusmeditaation neljälle osallistujalle. Varaa oma paikkasi hopoti.comin kautta. Ratsastusmeditaatio voidaan sopia myös omalle porukallesi haluamaasi ajankohtaan. Kysy lisää Sallalta salla@woimahevonen.fi.

Lämpimästi tervetuloa hengähtämään hetkeksi ja nauttimaan hevosten hyväksyvästä läsnäolosta!

PS. Pääsiäisenä mahdollisuus myös muulle heppailulle, laita viestiä!

 

Kategoria: