Pääsiäisenä heppailemaan?

Pääsiäiseksi tarjolla ratsastusmeditaatiota, aikuisten heppaharrastetuntia sekä yksäreitä. 
🦄 Ratsastusmeditaatio pe 2.4. klo 11-12.30 ja su klo 11-12.30. Ratsastusmeditaatiossa teemme yhdessä hevosten kanssa läsnäoloharjoituksia, varustamme hepat ja pääsemme hevosen kannattelemaksi ratsastusmeditaatioon. Rauhallisten mindfulness- harjoitusten ajatuksena on kääntää huomiotasi omaan kehoosi ja pysähtyä tarkkailemaan tätä hetkeä. Anna hetki aikaa itsellesi, tule rauhoittumaan ja rentoutumaan hevosten pariin. Hevosavusteinen mindfulness sopii myös kokeiltavaksi sinulle, joka et ole löytänyt joogasta tai mindfulnessista omaa juttuasi – hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan ja hevosen läsnäolo jo itsessään on usein rauhoittava kokemus. Korona-ajan tasovaatimuksena on, että pärjäät ratsailla itsenäisesti . Ryhmässä max. 3 henkilöä. Meditaation hinta on yksittäisenä irtotuntina 50 € ja tallikortilla 40 €.
🦄 Aikuisten heppaharrastetunnit kahdelle pe klo 14-15 ja la 13-14. Lempeää ratsastuksen harjoittelua matalalla kynnyksellä! Ensisijaisesti nautitaan hevosen seurasta rauhallisesti kentällä ratsastellen. Hinta on yksittäisenä irtotuntina 50 € ja tallikortilla 40 €.
🦄 Yksityistunnit. Muutama aika valmiina hopotissa, jos et löydä sopivaa, laita Sallalle viestiä! Yksäri toteutetaan sinun toiveidesi mukaisesti ja se voi pitää sisällään mm. kentällä ratsastusta, rauhallista maastiratsastusta, ohjasajoa, kärryajoa, hevosen hoitamista.. Sinä päätät. Yksityistunnit sopivat erinomaisesti myös erityistä tukea tarvitseville. Oman peeheen kesken järjestyy myös tallitouhuilut, jossa tallihommien lisäksi kokeillaan talutusratsastusta tai kärryajoa. Näitä jonkin verran varattavissa hopotista tai suoraan Sallalta.
Olemme huomioineet koronarajoitukset tallilla monella tavalla, huomioithan sinä myös korona-ajan:
Varustellaan hepat ulkona ja säilytetään suositellut 2 m turvavälit toisiin
Talliin mennään yksitellen vain tarvittaessa (esim. kypärän sovitus, WC:ssä käynti)
Meditaatioryhmät max. 3 hlö. Tasovaatimuksena alkeistaso: pärjäät ratsain käynnissä ilman avustajaa. Yksäreillä pystymme toteuttamaan turvavälit myös aloittelijoiden kanssa.
Tulethan tallille täsmällisesti sovittuun aikaan, jolloin saadaan kontrolloitua tallin alueella liikkuvien henkilöiden määrä.
– Tallille voi tulla ainoastaan Sallan kanssa sovittuna aikana ja tietenkin terveenä. Tarvittaessa tallilta on saatavissa maskeja.
Heppailut voit varata hopotista. Tallikortit (5- kortti 200 € ja 10-kortti 400 €) voit ostaa joko hopotista tai laskulla.
Tallilla tavataan!
Kategoria: ,