Pikkujoulut hevostellen

Etsitkö vähän erilaista pikkujouluohjelmaa? Tuo porukkasi Kellahdelle!

Esimerkkejä hevosohjelmistamme ryhmille:

Hevosavusteinen mindfulness 

Soveltuu kaikille, myös heille, jotka eivät ole aiemmin tutustuneet hevosiin tai joita hevosten seura jännittää.

Tutustumme lempeästi tietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon hevosten johdattelemana. Teemme rauhalliseen tahtiin erilaisia harjoituksia hevosten avustamina sekä ilman hevosia. Harjoitukset auttavat sinua suuntaamaan mieltäsi kohti omaa kehoasi ja tätä hetkeä. Hevosavusteinen mindfulness sopii kokeiltavaksi myös sinulle, joka et ole löytänyt joogasta tai mindfulnessista omaa juttuasi – hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan ja hevosen läsnäolo jo itsessään on usein rauhoittava kokemus. Harjoitus voi herättää voimakkaitakin tunteita, joita ei pidä pelästyä. Jokainen voi kuitenkin itse valita, millä tasolla haluaa kokemuksiaan ja tuntemuksiaan ryhmän kanssa jakaa. Isotkin tunnereaktiot ovat sallittuja ja niille annetaan harjoituksissa tilaa.

Ryhmän koko 4-15 henkilöä. Hinta 50 € / hlö. Kesto n. 90 min 

Ratsastusmeditaatiota pääsevät meillä kokeilemaan niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin hevostelijat. Ratsastusmeditaatiossa emme keskity ratsastamiseen, vaan pääsemme tallissa tehtävien läsnäoloharjoitusten kautta hevosen kannattelemaksi ratsastusmeditaatioon. Rauhallisten mindfulness- harjoitusten ajatuksena on kääntää huomiotasi omaan kehoosi ja pysähtyä tarkkailemaan tätä hetkeä hevosen lempeällä avustuksella. Ohjelman ryhmäkoko max. 4 hlöä. Ratsastusmeditaation hinta on 60 €/ hlö. Kesto n. 2 h. 

…Vai jotain ihan muuta?

Vauhdikkaammat ohjelmatkin luonnistuvat ratsastuskokeilusta kärryajelun taitokisaan! Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän porukan näköiset pikkujoulut (tai muut kekkerit).

Ruokailut

Pikkujouluihin on mahdollista yhdistää upean Kellahden Kartanon Joululounas tai Jouluillallinen. Aistit avoinna ja ulkoilun herättämän ruokahalun kera on mahtava istahtaa Kartanon ainutlaatuiseen miljööseen palveltavaksi. Tallilta Kartanolle on n. viiden minuutin ajomatka autolla. Kurkkaa lisätiedot menuista Kellahden kartanon Facebookista tai nettisivuilta ja tee pöytävaraus puh. 040 567 0749.

Jouluillallinen tarjolla 1.12. klo 18:00, 2.12. klo 15:00 ja 19:00, 8.12. klo 18:00 sekä 9.12. klo 15:00 ja 19:00. Joululounas tarjolla 13.-15.12. klo 11:30 ja 14:30.

 

 

Kategoria: ,