Positiivisen vahvistamisen kurssi hevosalan ammattilaisille 30.9.

Täydennyskoulutus hevosalan ammattilaisille: Positiivinen vahvistaminen ma 30.9. klo 10-14.

Positiivinen vahvistaminen hevosten koulutuksessa tarkoittaa palkkioiden järjestelmällistä ja suunnitelmallista käyttöä. Positiivinen vahviste on hyödyllinen lisä hevosammattilaisen työkalupakissa: se nopeuttaa ongelmien ratkaisemista ja lisää sujuvuutta arkeen.

Täydennyskoulutus on tarkoitettu hevosalan ammattilaisille, jotka ovat tottuneet työskentelemään pääosin negatiivisen vahvisteen avulla (paine+myötäys) ja kokevat tarvitsevansa sen rinnalle lisää tietoa positiivisen vahvisteen käytöstä. Koulutus sopii esimerkiksi talliyrittäjille, kengittäjille, hevostenhoitajille, hierojille, ratsastuksenopettajille ja hevosavusteista työtä tekeville. Kurssilla käydään läpi positiivisen vahvisteen toimintaperiaatteet ja arjen sovellukset. Käytännön sovelluksista käsitellään esimerkiksi liikkumishaluttomien hevosten motivointia, pelkojen helpottamista ja kengitykseen, varusteluun, taluttamiseen ja lastaukseen liittyvien ongelmien ratkaisemista.

Porin kurssin pitää hevosiin erikoistunut eläintenkouluttaja Tua Onnela.

Kurssin teoriaosuus pidetään Kellahden kyläkoululla (Kellahden rantatie 23) ja demot parin kilometrin päässä Woimahevosen taitotallilla (Sinivuokontie 18). Omat eväät mukaan, järjestäjät tarjoavat kahvit.

Kurssin hinta on 50 euroa (sis. ALV). Sitovat ilmoittautumiset fb-viestillä, sähköpostilla onnelanelaimet@gmail.com tai numeroon 045 2591 980.

Kategoria: ,