Syyslomaleirit erityisnuorille ja -lapsille!

Erityisnuorille ja lapsille tulossa omat syyslomaleirit, viikolla 43.

21.10. Maanantaina on erityislasten oma leiri, joka on suunnattu alle 12 v. lapsille. Keskiviikkona 23.10. taas on eritysinuorten oma leiri, joka on suunnattu yli 12- vuotiaille. Leirit ovat saman sisältöiset: Päivän aikana hoidamme hevosia, kaneja ja kissoja, tutustumme tallin töihin, askarrellaan, nautitaan eväät ja käydään kärryajelulla!

Vietetään yhdessä hauska elämyksellinen ja toiminnallinen päivä!

Päiväleireille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä max 6 hlöä. Päiväleirin hinta on 80 €. Hinta sisältää ohjelman, askartelutarvikkeet, sekä eväsretken eväät. Suosittelemme, että leiriläisellä on oma tapaturmavakuutus kunnossa. Tallilla on vastuuvakuutus. Päiväleirin hinta maksetaan varauksen yhteydessä (laskutus, laskutuslisä 5 € tai Hopotin kautta). Varausmaksun osuus hinnasta on 50 €, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliot sekä mahdollisesti toimintaan vaikuttavat sairaudet tms. Leirit toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään 4. Osallistua voi myös oman avustajan kanssa (avustajat mukaan veloituksetta).

Voit varata oman paikkasi suoraan hopotista.

Woimahevosen taitotallin leiriohjaajana toimii sosiaalipedagoginen hevostoiminta- ohjaaja, kuntoutuksen ohjaaja opiskelija Salla Forsman. Muina leiriohjaajina toimivat koulutetut aikuiset. Leireillämme pääasiassa on uusien asioiden oppiminen, onnistumisen kokemukset ja hauskanpito yhdessä! Aiempaa kokemusta hevosista ei leirillä tarvita.

Ethän epäröi laittaa viestiä, jos sinulla on kysyttävää leirien sisällöstä tai vaikkapa siitä, voisitko osallistua leirille. Parhaiten tavoitat sähköpostilla salla@woimahevonen.fi tai whatsapilla 0400-231407.

Lämpimästi tervetuloa leirille!