Syysloman heppailuja

Syysloma on erinomaista aikaa heppailulle! Lisäsimme kalenteriin paljon toivottuja, aloittelijoillekin sopivia maastoratsastuksia, joille voit lähteä yksin tai kaverin kanssa. (Ryhmissä kaksi ratsukkoa)
Jos maastoilu ei innosta, voit varata myös oman heppailuhetkesi. Näiden sisällön sovimme yhdessä: mindfulnessia, kärryajelua, paluu satulaan tai lasten talutusratsastus ja hepan harjailu… Suunnitellaan yhdessä miltä sun heppahetki näyttää! Heppahetken hinta on 70 €/ 60 min tai 140 €/ 120 min.
Syysmaasto on kahden ratsukon rauhallinen maastoratsastus syksyisin maalaismaisemiin. Soveltuu myös kokemattomille ratsastajille (aikuiset), eikä jännittäminenkään ole este lähteä mukaan, sillä molemmilla ratsastajille on oma avustaja mukanaan. Varmojen ja rauhallisten hevosten selässä saat siis keskittyä nautiskeluun! Maastoilu soveltuu myös lapsille, joilla on jo hiukan ratsastuskokemusta ja isot hevoset eivät tunnu liian jännittäviltä.
Aloitamme hevosten varustelulla, ratsastuksen osuus n. 1,5 h. Hinta 65€ / hlö. Varaa paikkasi  hopoti.comista. Jos haluat varata molemmat paikat eikä molemmilla osallistujilla ole hopoti-tunnareita, laita viesti niin varataan paikka (ennakkolasku). Jos porukassa mukana kokeneempi ratsastaja, voidaan matkaan lähteä myös kolmen ratsun voimin. Voit myös kysäistä sopivaa ajankohtaa omalle porukallesi! Maastossa askellajina on käynti. Ratsastuksillamme ei ole säävarausta. Laita viestiä vaikka yhteydenottolomakkeella.
Kategoria: