Tallin väen syyskuulumisia

Kirkkaan keltaiset puiden lehdet sen kertovat, on syksy!

Tallin väki siirtyi laitumilta sisäruokintaan syyskuun alussa ja laitumilla kirmailu jäi odottelemaan seuraavaa kesää. Tämä syksy onkin ollut varsin mielenkiintoinen, sillä Salla siirtyi äippälomilta kokoaikaiseksi yrittäjäksi, näin toteutui jälleen yksi iso unelma! Tällä hetkellä meillä on vakituisesti toimintaa tiistaista lauantaihin, sunnuntaisin järjestetään satunnaisesti kurssi- ja leiripäiviä.

Iloksemme yhä useampi hevosten ystävä on löytänyt luoksemme ja siitä seuranneen viestien määrän vuoksi olemme nyt siirtäneet harrastetuntien ajanvarauksen kokonaan Hopotiin. Mikäli et kuitenkaan Hopotista löydä mieleistäsi aikaa tai mielessäsi oli jotain muuta, laita ihmeessä viestiä ja sovitaan yhdessä sopiva aika! Varauduthan odottamaan vastausta viestiin 1-2 päivää,  vastaan sinulle heti kun olen kalenterin ääressä. Parhaiten tavoitat yhteydenottolomakkeella tai Whatsappilla.

Harrastetuntien lisäksi tallillamme on mahdollisuus myös ratsastusterapiaan Jennin (Voiluodon Terapiahevoset) ohjaamana sekä sosiaalipedagogiseen hevostoimintaan Sallan ohjaamana. Kysy kuntoutusprosesseista lisää sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

Tiimimme kasvaa pikku hiljaa ja on superhienoa saada lisää hyviä tyyppejä mukaan remmiin. Uusimpana tiimiimme hyppäsi Kirsi Lehtonen, EASEL tunnetaitovalmentaja ja coach, erityisopettaja ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Kirsin voit meillä tavata ohjaamasta erilaisia ryhmiä. Kirsin lisäksi keväällä hevoslaumaamme sekä monien asiakkaiden sydämeen solahtanut Hoopo jatkaa porukassa ainakin talven yli.

Syksyn ja talven tapahtumat päivittyvät pikku hiljaa hopotin kalenteriin sekä somen puolelle. Ideat ja toiveet ovat myös tervetulleita!

Tallilla tavataan!

Syksyisin terkuin Salla ja hepat

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategoria: