Tallipaikka vapautuu

Itsehoitotallistamme vapautuu karsinapaikka 1.9. alkaen. Karsinapaikan hinta on 210 € / kk sisältäen karsinan ja ulkoilutarhan, kentän käytön, kuivikkeen, veden, sähkön, säilytystilaa varustehuoneessa sekä laidunmahdollisuuden kesäkuukausina (laitumeen ei ole pakko mennä, tarhaan on kaveri myös kesäkuukausina). Meillä hevoset tarhaavat laumassa, joten etsimme porukkaan hyvillä sosiaalisilla taidoilla varustettua tammaa tai ruunaa. Porukassamme on metabolisia ja kaviokuumetaustaisia poneja, joten heinämäärä on maltillinen (automaattiportein jaettu tarhausalue, heinät n.  5 x / pvä). Tarhausaika on meillä n. 12 h / vrk ympäri vuoden.

Tallin puolesta hoituvat aamutallit ma-la, muut vuorot jaetaan itsehoitotallilaisten kesken (iltatallit ma-pe ja su, sekä viikonloppuvuorot la ilta- su aamu.) Itse hoidetaan hevosen karsinan siivous ja heinien valmiiksi laitto päivittäin, sekä tarhan siivous vuoroissa.

Meillä on kivat, toimivat tilat ja erittäin hyvä talliporukka. Kivoja maastoja sekä maastoilukavereita löytyy ja maneesillekin on n. 30 min kävelymatka. Näkisin, että meillä viihtyvät parhaiten tyypit, joille tavoitteellinen treenaus ei ole ykkösjuttu. Meillä harrastetaan kaikenlaista maasta käsittelystä jouskarointiin ja puomitunteihin, kaikki omalla tavallaan. Tärkeintä on, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja hevosten hyvinvointi on aina se tärkein.

Etsimme porukkaan tyyppiä, joka toimii hevoslähtöisesti ja muut huomioon ottaen. Karsinapaikasta maksetaan etukäteen yhden kuukauden vuokra ja lisäksi takuuvuokra 1 kk. Uuden vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan.

Tallille on mahdollista muuttaa jo kesän aikana. Kysäise lisää Sallalta, vaikka yhteydenottolomakkeella.