Tallipaikka vapaana!

Pienellä itsehoitotallillamme, Woimahevosen taitotallilla Porin Söörmarkussa olisi tilaa uudelle hepalle.

Näkisin, että yhteisömme sopisi parhaiten heppaharrastuksestaan nauttivalle tyypille, joka arvostaa hevosen näkemistä yksilönä, pitkiä tarhausaikoja ja toimivia puitteita. Upeaa ja uutta meillä ei ole, mutta toimivaa ja siistiä kyllä. Meille on tärkeää, että jokaisella hevosella ja hevosenomistajalla on tallilla hyvä olla ja sehän on meistä kaikista kiinni!

Hepan ja omistajan käytössä on 150 € / kk hinnalla karsinapaikka, tarha, lämmin varustehuone kaappeineen, pesukarsina lämpimällä vedellä, sekä teollisuuspesukoneen käyttö. Käytössämme on valaistu ratsastuskenttä. Heinä ja kuivike maksetaan kimpassa erikseen. Maastoiluseuraa ja kivoja polkuja löytyy mukavasti. Zilpan maneesi on muutaman kilometrin päässä.

Toivomme yhteisöömme mukaan hevosmiestaitoista tyyppiä, joka haluaa harrastaa rennossa seurassa. Muiden hevosten hyvinvointi on sinulle yhtä tärkeää kuin omasi ja tallin rutiinihommat ovat sinulle tuttuja. Hevoselta toivomme hyviä tallitapoja ja helppoa käsiteltävyyttä. Itse hoitaen vastaat hevosesi arjesta, aamu- ja iltatallit tehdään vuoroissa.

Meille mahtuu monenlaista narunpyörittelijää tai kukkahattua ja toivomme myös tallilla tehtävän asiakastyön puolesta sinulta kykyä sietää erilaisuutta.

Mikäli tuntuu että kolahti, ole yhteydessä Sallaan mieluiten whatsapilla 0400-231407 ja jutskaillaan, olisiko meidän tallimme sinun paikkasi 😊

Ps. Pihattoon saattaisi myös olla vapaa paikka rennon elämänasenteen omaavalle ruunalle, jos kohdalle sattuu tismalleen oikea tyyppi. Kysellä voi myös tästä optiosta.