Talviterkkuja tallilta

Talviterkut tallilta – niin hepat kuin henkilökuntakin ihmettelevät sään nopeita vaihteluita, mutta niin vaan on meillä touhuttu läpi vesi- ja räntäsateiden! Sen verran ollaan saatu lunta kuitenkin, että Onni on päässyt mielipuuhiinsa rekiajoon. Rafan kuntoutuminen on keratooma-leikkauksen jäljiltä edistynyt hienosti ja herra palailee pikku hiljaa töiden pariin. Hoopo ja Nero ovat ystävystyneet ja leikkivät melkoisen rajun näköisiä painileikkejä tarhassa. Tallikisu Pesonen on nauttinut viileistä päivistä tallin lämmössä huomiota ja silityksiä kerjäten. Puputkin voivat hyvin. Elämä on tallin tontilla varsin mallillaan.

Tällä hetkellä löydät vapaat ratsastusajat Hopotista. Kalenteri on arkipäivien osalta täynnä Sallan suorittaessa harjoitteluaan maaliskuun lopulle saakka. Harjoittelun vuoksi Salla on myös huonosti tavoitettavissa puhelimitse. Mikäli soitat etkä saa vastausta, jätä viesti vastaajaan tai laita whatsapilla/ tekstiviestillä viesti perään, niin tiedämme soittaa sinulle takaisin.

Huhtikuun alussa aukeaa jälleen uusia päiväaikoja ja mukaan mahtuu myös uusia sosiaalipedagogisen hevostoiminnan asiakkaita sekä harrasteasiakkaita. Ratsastusterapiaa sekä hevosavusteista neuropsykiatrista valmennusta on tallillamme tarjolla Jenni Salomaan ohjaamana maanantaisin ja perjantaisin. Tiedustelut näistä suoraan Jennille, puh. puh. 040-5192251 tai talli@terapiahevoset.fi.

Mikäli sinulla on suunnitteilla vaikkapa ulkoilupäivä ryhmällesi tai haluaisit koko perheen voimalla heppailemaan, laita Sallalle viestiä vaikka yhteydenottolomakkeen kautta. Vielä on joitain aikoja saatavilla lauantai-iltapäiviin helmi-maaliskuulle.

Olet lämpimästi tervetullut heppailemaan meille!

 

Kategoria: