Täsmälääkettä hevoskärpäsen puremaan

Kevätaurinko on selvästi herätellyt useimmilla hevoskärpästä eloon! Hopotista löydät nopeasti lääkkeen hevoskärpäsen puremaan, siellä tarjolla mm.

Aikuisten hevostaito- kurssi

Neljän kerran kurssi tiistaisin klo 17-18.30, alkaen 25.5.

Kurssilla tutustumme yhdessä hevosten arkeen, perushoitoon ja siihen, millainen eläin hevonen oikein on. Opetellaan olemaan hevosen kanssa maasta käsin, tutustutaan hevosten väliseen vuorovaikutukseen ja opetellaan tulemaan ystäväksi hevosen kanssa. Opit lukemaan hevosen viestejä ja rakentamaan luottamuksellista suhdetta, jossa molemmilla osapuolilla on hyvä olla.

Kurssi soveltuu sinulle, joka haluat ehkä kokeilla uusia juttuja hevosen kanssa, oppia lisää hevosen käsittelystä tai muuten vaan haluat ”jotain lisää” ratsastamisen lisäksi. Mukaan voit tulla oletpa sitten entinen tai nykyinen hevosharrastaja, tai harrastajaksi haluava. Kurssi on juuri sinulle, joka haluat ystäväksesi hevosen!

Hevostoimintakurssin hinta on 140 €.

Lempeä ratsastusmeditaatio

Ratsastusmeditaatiot kesäperjantaisin 28.5., 11.6., 25.6., 16.7., 30.7., 13.8., 27.8. ja 10.9.  klo 17.30-19.

Tule hevosen kannattelemaksi ihanaan ratsastusmeditaatioon! Teemme yhdessä hevosten kanssa läsnäoloharjoituksia ja pääsemme hevosen kannattelemaksi ratsastusmeditaatioon. Rauhallisten mindfulness- harjoitusten ajatuksena on kääntää huomiotasi omaan kehoosi ja pysähtyä tarkkailemaan tätä hetkeä. Sopii myös kokeiltavaksi sinulle, joka et ole löytänyt joogasta tai mindfulnessista omaa juttuasi – hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan ja hevosen läsnäolo jo itsessään on usein rauhoittava kokemus. Et välttämättä tarvitse aiempaa hevoskokemusta – laitathan tällöin viestiä tai tarkista että tietosi hopotissa ovat ajan tasalla, niin tiedämme varata sinulle avustajan. Hinta 50 € irtotuntina tai 40 € tallikortilla.

Aikuisten heppafiilistelyt – ratsastustunnit aikuisille 

Näillä ratsastustunneilla keskitytään ennen kaikkea nautiskelemaan hevosten seurasta! Tärkeimmät tavoitteemme ovat rentoutuminen, hevosten kanssa yhdessä oleminen ja kiireen unohtaminen. Näiden tavoitteiden ohella teemme helppoja ratsastusharjoituksia ilman suorituspaineita! Hevosavusteinen mindfulness kulkee myös punaisena lankana tuntien mukana.

Heppafiilistelyt sopivat sinulle, joka:
*haluat palailla uudelleen rauhalliseen tahtiin vanhan harrastuksen pariin
*haluat harrastaa ratsastusta leppoisaan tahtiin ilman yleisöä ja etenemisen painetta
*toivot harrastamiselta rentoa ja kivaa fiilistä!

Heppafiilistelytuntien hinta on tallikortilla 40 € / kerta, irtotuntina 50 €. Tunnit keskiviikkoisin klo 17.30-18.30.

Fiilistelytunnit ovat omiaan juuri sinulle, entinen heppatyttö, jonka jalka ei tahdo enää yltää jalustimeen tai hevosystävän lähellä oleminen tuntuukin yhtäkkiä jännittävältä ajatukselta. Usko pois, et ole yksin asian kanssa, lähde rohkeasti mukaan! Hevosten läsnäolo on mitä parhain tapa viettää omaa aikaa ja vie taatusti ajatukset pois stressaavasta arjesta.

Oma heppahetki 

Voit varata oman heppahetken itsellesi (65 € ) tai sinulle ja ystävällesi (irtotuntina 50 €/ hlö). Yksityistunnit sovitetaan haluamiesi tavoitteiden mukaan, oivallinen mahdollisuus esimerkiksi äiti-tytär- pareille viettää laatuaikaa yhdessä tai kesäloman kohokohdaksi! Ajankohtia voit kysellä yhteydenotto-lomakkeella tai kurkata Hopotista Palvelut-kalenterista.

Jos et löydä haluamaasi kalenteristamme, niin laita viestiä ja suunnitellaan yhdessä! Keksitään varmasti esimerkiksi kivat polttariohjelmat tai yllärit synttärisankarille.

Muistathan, että meillä käy maksuvälineenä Smartumin ja Eazybreakin liikunta- ja kulttuurisetelit, tulossa myös ePassi.