Täyttä laukkaa luontoon- ohjelma

Keväällä 2019 starttaa uudenlainen ryhmä, jonka tarkoituksena on saada nuoria liikeelle hevostoiminnan avulla!

Täyttä laukkaa luontoon tutustuttaa osallistujansa liikunnan kautta hevosten ihmeelliseen maailmaan ja ohjaa osallistujaa nauttimaan raikkaassa ulkoilmassa liikkumisesta hevosten kanssa.

Ratsastus ei ole toiminnan keskiössä, vaan pyrimme liikkumaan monipuolisesti talliympäristössä hevosten kanssa. Jokaisella kerralla hankitaan reipas annos terveysliikuntaa! Toiminta on suunniteltu vähän tai ei lainkaan liikkuville 17 – 25- vuotiaille henkilöille. Aivan erityisesti toiminta on suunnattu heille, joiden on vaikea innostua lähtemään kuntosalille tai muuhun ryhmäliikuntaan sisätiloihin. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita; kiinnostus ja avoin mieli riittävät mainiosti!

Tallilla keskitymme huomioimaan toiminnan vaikutuksia fyysisesti ja miettimään keinoja, jolla tätä hyvää oloa voisi monistaa omaan arkeen jokapäiväiseksi rutiiniksi. Psyykkinen hyvinvointi kulkee mukanamme tärkeänä punaisena lankana – miten hyvä olo kropassa tuottaakaan iloista mieltä ja hyvää oloa!

Ohjelma toteutetaan kerran viikossa, 60 min kerrallaan, yhteensä kuusi kertaa maalis-toukokuun välisenä aikana. Ryhmässä on neljä henkilöä ja ryhmiä on tarkoitus perustaa kolme. Toiminta starttaa, kun ryhmä on kasassa – nyt voit siis vielä vaikuttaa aikatauluihin! Tarkotuksenamme on päästä aloittamaan ensimmäisen ryhmän kanssa maaliskuun aikana. Mahdollisia päiviä ohjelmalle ovat maanantai, perjantai sekä sunnuntai. Tarkka aika voidaan sopia osallistujille sopivaksi.

Ohjelman hinta on 150 €. Kunnossa kaiken ikää rahoittaa ohjelmasta 50%, jolloin kuuden kerran hevostoiminnan hinnaksi jää 75 €/hlö!

Jos innostuit, laita Sallalle sähköpostia salla@woimahevonen.fi tai viesti yhteydenottolomakkeella. Kannattaa laittaa viestiä heti, sillä vain 12 ensimmäistä pääsee mukaan 🙂

Tule mukaan nauttimaan ulkoilmasta ja rennosta fiiliksestä!