Työhevoskurssi 28.11.

Haluatko kokeilla erilaista harrastamista hevosen kanssa? Lähde mukaan työhevoskurssille!

Työhevoskurssilla opettelemme kädestä pitäen valjastamaan (tamppi- ja luokkivaljastus), harjoittelemme ohjasajoa sekä kokeilemme, miten kentän lanaaminen hevosella sujuu. Kurssilla opitaan myös valjaiden sovittamisesta ja huomioidaan ennen kaikkea turvallinen työskentely hevosen kanssa.

Aiempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, kiinnostus työajoon ja hevosiin riittää. Voit lähteä mukaan myös, mikäli työajo omalla hevosella kiinnostaa. Kahvitarjoilu koko kurssin ajan. Et tarvitse kummempia varusteita, sään kestävät ja lämpimät vaatteet, ratsastuskypärä jos on (tallilta saat tarvittaessa lainaan), kastumista sietävät kengät, joilla mukava kävellä.

Kurssin ohjaa Nina Salovaara, harrasteohjaaja ja tallimestari, joka on ajanut ”aina ja melkein kaikella mahdollisella” niin metsässä, pellolla kuin kaupungissakin. Nina on opettanut kymmeniä hevosia (sekä ihmisiä) työajon saloihin, myös asiakaskäyttöön. Mahdollisuus myös yksäriohjasajo – tai ajotunteihin kurssin jälkeen Ninan ohjaamana, hinta 65 € / 45 min. Ohjasajotunnin voit varata, vaikka et kurssille osallistuisikaan.

Lisätietoja kurssista voit kysyä Sallalta yhteydenottolomakkeella. Oman paikkasi kurssilta voit varata Hopotista.

Lämpimästi tervetuloa!