Uusi kurssi aikuisille: Lempeää hevostaitoa perjantaisin!

Tule mukaan aikuisten hevostaitoryhmään!
Kurssilla tutustumme yhdessä hevosten arkeen, perushoitoon ja siihen, millainen eläin hevonen oikein on. Opetellaan olemaan hevosen kanssa maasta käsin, tutustutaan hevosten väliseen vuorovaikutukseen ja opetellaan tulemaan ystäväksi hevosen kanssa. Opit lukemaan hevosen viestejä ja rakentamaan luottamuksellista suhdetta, jossa molemmilla osapuolilla on hyvä olla.
Kokoonnumme joka toinen perjantai kuusi kertaa: 29.1., 12.2., 26.2., 12.3., 26.3. ja 9.4.
Toiminnan punaisena lankana on hevosten seurasta nauttiminen, stressistä hellittäminen ja läsnäolon löytyminen. Jätetään kiire parkkipaikalle ja nautiskellaan hevosystäviemme seurasta! Kurssilla unohdetaan suorittaminen ja kokeillaan uusia juttuja hevosten kanssa lempeästi ja kaikessa rauhassa.
Mukaan voit tulla oletpa sitten entinen tai nykyinen hevosharrastaja, sellaiseksi haluava tai muuten vaan kiinnostunut tutustumaan hevosiin lempeästi ilman painetta ratsastuksesta. Kurssi soveltuu mainiosti sinulle, joka haluat ystäväksesi hevosen ❤
Hevostoimintakurssin hinta on 210 €. Kokoonnumme perjantaisin klo 18 -19.30. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 (max. 6 hlöä).
Varaa paikkasi hopotista ja tule mukaan rentoutumaan hevosten pariin!