Uutta kesään: Shaktajoogaa ja hevosavusteista mindfulnessia

Tulevana kesänä Porin shaktajoogakoulu tulee meille!

Kehittelimme Shaktajoogaohjaaja Jonnan kanssa aivan ihanan Kesäillan kuiskauksen, joka on n. 3h pituinen irtiotto suoritusvapaalle vyöhykkeelle. Aloitamme shaktajoogalla, jonka jälkeen siirrymme hevosavusteisen mindfulnessin pariin. Kiirettä emme pidä, esiin nousseille ajatuksille ja tunteille on tilaa ja aikaa.

Tule kanssamme kesyttämään korvien välissä laukkaavaa villihevoslaumaa shaktajoogan ja hevosavusteisen mindfulnessin keinoin, rentoutumaan ja nauttimaan maalaismaisemista! Hevosista tai shaktajoogasta ei tarvitse olla kokemusta. Harjoitukset tehdään aina itseä kuunnellen ja kunnioittaen.

Ajankohdat: 

pe 19.4. klo 17-20

pe 17.5. klo 17-20

la 8.6. klo 11-14

ti 30.7. klo 17-20

Hinta 75€ / hlö. 

Varaa paikkasi hopoti.comin kautta tai sähköpostitse salla@woimahevonen.fi. (ennakkolaskulla, laskutuslisä 5 €)

Shaktajooga on ikivanha joogamuoto, joka huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti. Luonnon äärellä tehtävä suoritusvapaa joogaharjoitus avaa kehosi solmukohtia, korjaa ryhtiä ja tasapainottaa elimistöäsi arjen keskellä. Shaktajoogan ohjaa Jonna Vattulainen. Lue lisää Shaktajoogasta täältä.

Hevosavusteinen mindfulnessin harjoituksia teemme rauhalliseen tahtiin hevosten avustamina sekä talliympäristössä ilman hevosia. Hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan läsnäolon tunnusteluun ja hevosen seura jo itsessään on usein rauhoittava kokemus. Tule kokeilemaan, millaiseen harjoitukseen hevonen juuri sinut johdattaa. Hevosavusteisen mindfulnessin ohjaa Salla Forsman.

Varusteiksesi riittävät sääolosuhteiden mukaiset vaatteet. Liikumme rauhallisesti ulkona ja tallissa. Kenkien on hyvä sietää likaa ja kastumista. Kuumana päivänä kannattaa huomioida ötökkätilanne ja varustautua pitkin hihoin ja lahkein. Hyönteismyrkkyjäkin voit suihkutella tallin ulkopuolella.

Ryhmässä max. 10 hlö. Tapahtuma toteutetaan vähintään neljälle osallistujalle. Huomioithan, että varaukset tapahtumaan ovat sitovia. Peruutuksen sattuessa voit antaa paikkasi ryhmästä toiselle henkilölle tai osallistua toteutukseen toisena ajankohtana. 

PS. Kesäillan kuiskaus taipuu myös TYHY- ohjelmaksi, polttariohjelmaksi, kaveriporukan kesken jne. Ole yhteydessä vaikka yhteydenottolomakkeella, niin sovitaan teille oma ajankohta!

Kategoria: ,