Välipäivien HeLMi®-hetket varattavissa nyt!

Olet varmasti ansainnut pienen hetken itsellesi – tule hengähtämään hevosten lempeään seuraan! Helmi®- hetkessä teemme rauhallisia mindfulness- harjoituksia talliympäristössä ja hevosten kanssa. Ajatuksena on siis kääntää huomiotasi omaan kehoosi ja pysähtyä tarkkailemaan tätä hetkeä. Anna hetki aikaa itsellesi, tule rauhoittumaan ja latautumaan uuden vuoden haasteisiin.

Välipäivien HeLMi®-hetkiä järjestetään seuraavasti:

Tapaninpäivänä 26.12. 13-14.30

Lauantaina 29.12. klo 11.30-13

Loppiaisena 6.1. klo 11.30-13

HeLMi®- hetki toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 4. Huomaathan myös, että mikäli tämä aika ei ollut sinulle sopiva, voit myös kerätä oman porukkasi (4-10 henkilöä) ja voimme pitää HeLMi®- hetken juuri teille sopivana ajankohtana.

Liikumme ulkosalla rauhalliseen tahtiin, joten keliin sopiva, lämmin varustus on tarpeen. HeLMi®- hetken kesto on 90 minuuttia. Hinta 30 € / hlö sis. ALV 24% sekä vakuutuksen. Ota mukaan avoin mieli ja tule rohkeasti kokeilemaan hevosavusteista mindfulnessia!

Varaukset ja maksut Hopoti.comin kautta. Mikäli et missään nimessä halua kirjautua hopotiin, voimme hoitaa varaukset ja maksut myös sähköpostilla; salla@woimahevonen.fi.

Lämpimästi tervetuloa hengähtämään hetkeksi ja nauttimaan hevosten hyväksyvästä läsnäolosta! ♥