Yksityistunnit

Woimahevosen taitotallille voit tulla heppailemaan myös yksityistunnin merkeissä!

Etenemme rauhallisesti, sinua ja hevosta kuulostellen. Sinulla ei tarvitse olla suuria tavoitteita, kiinnostus ja halu oppia riittää! Voit tulla rentoutumaan hevosen seuraan, palaamaan turvallisesti takaisin satulaan tai hakemaan elämyksiä hevosten parista. Voimme esimerkiksi harjoitella erilaisia tehtäviä ratsastuskentällä tai käydä nautiskelemassa rauhallisella maastokävelyllä.

Olet tervetullut harrastamaan ilman suorituspaineita, tarkoitus on nauttia ja rauhoittua hetkeksi hevosten läsnäolon äärelle. Kuunnella, fiilistellä, hengitellä. Opetellaan uusia juttuja asia kerrallaan ja nautitaan onnistumisista! Yksityistunnit soveltuvat myös heille, joille isot ryhmät ja ison tallin hälinä eivät syystä tai toisesta ole miellyttävä ympäristö, mutta kiinnostusta hevosiin kuitenkin olisi. Ohjaaja on yksityistunnin ajan läsnä vain sinua varten!

Yksityistunnin hinta on 60 €, sisältäen hevosen vuokran, ohjauksen, kypärälainan sekä ALV 10 %. Ratsastuksen kesto n. 45 min, laitamme hevosen kuntoon yhdessä, joten varaa aikaa ratsastukselle n. 1,5 h. Ratsastusaika voidaan sopia sinulle sopivaan ajankohtaan, viikolle tai viikonlopulle.

Yksityistunnin voit varata sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta, tai hopoti.comista.

 

Kategoria: ,